PELERINAJ ISRAEL DIN IAȘI | 5 zile / 4 nopti | 2022


Perioada: 18 septembrie 2022 - 22 septembrie 2022
 • Tarif: 800 Eur

PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ

PLECARE DIN IAȘI / 2022

18 - 22 Septembrie,

16 - 20 Octombrie 

LOCURILE SUNT LIMITATE!!!

VĂ RUGĂM SĂ VĂ ÎNSCRIEȚI DIN TIMP, cu minim 2 luni înainte!

Ziua 1
Întâlnire pe aeroportul Iași la ora 10:00 cu preotul însoțitor din partea Agenției de Pelerinaj.
Plecare cu avionul din Iași la ora 12:00, compania WIZZ AIR - ajungem la aeroport Tel Aviv la ora 14:55.
Începem Pelerinajul nostru cu Biserica Sfântul Gheorghe Lod (mormântul și moaștele Sf. M. Mc. Gheorghe) -  Cazare hotel.
La ora 23 participare la slujba de priveghere la Sfântul Mormânt (opțional - slujba durează de la orele  23-02)
 
Ziua 2
Grădinile  Bahai - Cana Galileii (minunea prefacerii apei în vin la nunta din Cana Galileii). Deplasare la Nazaret - Biserica Bunei Vestiri - Casa Maicii Domnului - Izvorul Maicii Domnului. Deplasare pe Muntele Tabor - deplasare la Râul Iordan - Capernaum - casa Apostolului Petru - Biserica celor 12 Apostoli - Portul pescăresc. Cazare hotel.
 
Ziua 3 
Deplasare la Betleem -  Biserica Nașterii Domnului (locul nașterii Mântuitorului Hristos) - Grota Laptelui - Câmpul Păstorilor - Mănăstirea Sfântul Sava (accesul femeilor este interzis) 
Deplasare în Deșertul Iudeilor - Hozeva (Mănăstirea Sfântul Gheorghe - închinare la moaștele Sfântului Ioan Iacob Hozevitul) - Așezământul românesc de la Ierihon și Muntele Ispitirii - Mănăstirea Sf. Gherasim de la Iordan (icoana Maicii Domnului Galactofrousa) - Râul Iordan (locul unde S-a botezat Mântuitorul). Cazare hotel.
 
Ziua 4  
Ierusalim - Muntele Măslinilor (Panorama, vederea de sus a cetății Ierusalimului) - Biserica Ortodoxă a Înălțării Domnului - Mănăstirea Pater Norster (Tatăl Nostru în toate limbile pământului) - Grădina Ghetsimani - Mormântul Maicii Domnului (Icoana Maicii Domnului Ierusalimitisa) - Biserica Națiunilor - Intrăm în cetatea Ierusalimului și ne închinăm în biserica construită pe locul unde s-a născut Fecioara Maria. Parcurgem Drumul Crucii - Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale Mântuitorului și ajungem la Biserica Sf. Învieri (ne închinăm la Mormântul Domnului, Piatra ungerii, Golgota, etc) - Zidul Plângerii - Muntele Sion (locul unde a avut loc Cina cea de Taină). Cazare hotel.
 
Ziua 5 
Timp liber 
Plecare spre România cu avionul la ora 15:45 compania Wizz Air - ajungem în aeroportul Iași la ora 18:45. 
 
Preț: 800 Euro/persoana, grupuri de minim 5 persoane 
 
Servicii incluse:
Bilete avion cursa Iași - Tel Aviv - Iași
Taxele de aeroport 
Cazare 4 nopți  Hotel 3* cu mic dejun inclus  
Transport în Țară Sfântă microbuz cu aer condiționat 
Intrări la obiectivele menționate în program 
Asigurare de sănătate 
Ghid local și preot sau diacon însoțitor
 
Servicii neincluse:
Cina aprox 80-100 Euro/pers 
Teste rapide Covid 40 Euro 
 
Vaccin sau test PCR și pașaport valabil cu cel puțin  6 luni de la data întoarcerii în țara 
❗Avans: 500 Euro.
 

ACTE NECESARE:

·        paşaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii în ţară, certificat de vaccinare si rezultat negativ al unui test PCR prelevat cu 72 ore inainte de imbarcare.


 NOTĂ

 • Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.

 • Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).

 • În cazul în care autoritățile locale solicită prezentarea unui rezultat negativ al unui test PCR / dovadă vaccin sau solicită la intrarea în țară efectuarea unui test/ vaccin, agenția de turism nu include eventualele costuri în contravaloarea pelerinajului si nici nu este răspunzătoare pentru un eventual rezultat pozitiv și interzicerea intrării în țară. De asemenea agenția nu este răspunzătoare pentru refuzul turistului de a fi testat / vaccinat.

 • Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.

 • Compania aeriană  îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.

 • Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru Israel, Iordania şi Egipt.

 • Bagaje: bagajul de cală (1 buc.) max. 23 kg/pers., bagajul de mână max. 7 kg/pers. (fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite).  

 • Distribuția camerelor la hotel se face de către recepția acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepție, asistat de însoțitorul de grup.

 • Pentru anumite facilități din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitați recepționerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.

 • Prezentul document constituie anexă la contractul de prestări servicii.

 • Agenția nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure.

             ATENŢIE – VĂ RUGĂM SĂ PĂSTRAŢI BILETUL DE AVION DEOARECE VA FI NEVOIE SĂ-L ARĂTĂM LA INTRAREA ÎN AEROPORTUL DIN TEL AVIV (chiar dacă este electronic).

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun